Kerällä

Alkuun pääsee, jos vain uskaltaa tarttua lankaan ja pyöräyttää sen sormen ympäri. Tärkeintä on ryhtyä toimeen. Niin on elämässäkin. Jokainen aloitus on tietysti omanlaisensa. Silmukoita voi luoda tuhannella eri tavalla ja tavan voi määrätä taito, suunnitelma tai kokemuksen tuoma vakaumus. Menetelmästä riippumatta yksi asia on ja pysyy: joko sinä uskallat tai sitten et.
Kate Jacobs: Pieni lankakauppa


Pelokas pieni kerä ja monia mustia solmukohtia, joiden auki saamiseksi ei oikeastaan tarvita kuin ripaus taitoa, mutta sitäkin enemmän sinnikkyyttä ja kaikista eniten uskoa siihen, että pystyt. Rohkeutta astua kohti mahdollista. Kyetäksesi luomaan jotain uutta, tulee sinun nimittäin uskaltaa tehdä myös niitä rumiakin virheitä.

Aina voit kuitenkin olla ihan pienenä, haavoittuvana ja kerällä.

4 kommenttia:

 1. Myös itse luin "Pienen lankakaupan" silloin kun se ilmestyi. Tykkäsin hirvittävästi näistä kappaleisiin johdattelevistä pienistä teksteistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuin tuohon kirjasarjaan itsekin! Parhaillaan luen "lankakaupan tyttöä". Harmikseni en vain ole ehtinyt kirjaa vielä paljoakaan lueskella. Oletko sinä lukenut myös muita kyseisen kirjailijan kirjoja?

   Poista
 2. Ihanasti kirjoitettu <3 ja niin osuvainen vertaus!

  VastaaPoista

Jokainen ajatus on tärkeä ♥