Koiruuksia

Tampereella tutustuin uusien maisemien lisäksi hurjan suloiseen kaveriin nimeltä Frida  

Tältä karvakorvalta ei energiaa ja innostusta todellakaan uupunut, joten kuvien ottaminen olikin astetta haastavampaa. Malli kun ei millään malttanut asettua aloilleen, vaan ryntäili jatkuvasti sinne ja tänne. Kärsivällisyys kuitenkin lopulta palkittiin, sillä alla näkyvät räpsäisyt onnistuin ihan vain sattumalta tästä ihanasta ikiliikkujasta onnekseni ikuistamaan:


Paljon rapsutuksia sinne ruudun toiselle puolelle!

5 kommenttia:

 1. Voi mikä nappisilmä, ihana ois hän. ♥

  En tiedä miksi, mutta blogisi ei näy enää omassa blogiluettelossani, enkä siis huomaa postauksiasia ellen käy erikseen täällä katsomassa. Siksi poistin itseni lukijoista ja lisäsin uudelleen, mutta ei sekään auttanut. :/ En hjummarra mistä tällanen johtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Friida on varsinainen sydäntenmurskaaja kyllä ♥

   Olen yrittänyt selvittää ongelmaa, sillä en itsekään oikein tiedä näistä jutuista! Kummallista :/ Toivottavasti olen onnistunut painamaan oikeita nappuloita, jotta päivitys näkyisi listalla jälleen! Kiitos kun kerroit tästä :)

   Poista
 2. Outoa! Mulle ei ole tullut pitkään aikaan ilmoituksia sun päivityksistä, vaikka muista seuraamistani tulee :O Luulin ettet kirjoita enää! Hmmh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsit :( Kurja kuulla, etkä ilmeisesti ole ainoa, joka on huomannut saman! Olen yrittänyt selvittää ongelmaa, katsotaan joskos jälleen päivittyisi lukuluetteloihin! :)

   Poista
  2. En tiedä, onko ongelma täällä bloggerissa yleisesti.. Kun tuo seuraa blogia juttu ei ilmeisesti enää toimi samalla tavalla kuin joskus ennen. Itsekään en saa esimerkiksi poistettua enää joitakin blogiseurantojani, siis sellaisia joita olen itse seurannut jossain vaiheessa...

   Poista

Jokainen ajatus on tärkeä ♥