Hei hei syksySyksyn verkkainen vaihtuminen talveen ei oikeastaan ole yhtään hullumpaa aikaa. Se on nimittäin turvaamisen ja huolehtimisen aikaa. Tekee hyvää koota rauhassa ajatuksensa ja kaivautua turvallisuuden keskipisteeseen. Sinne missä voi puolustaa kaikkea sitä, mikä on tärkeää, arvokasta ja ikiomaa. Sitten saavat pakkaset, pimeys ja myrskyt tulla minkä ehtivät. 

On siis jälleen aika sanoa hyvästit syksylle ja toivottaa talvi tervetulleeksi. 

2 kommenttia:

  1. Voin kun aina osaisikin elää niin hetkessä. Tänään juuri huomasin, että lähialueen kaikki koivut on täysin lehdettömiä. Viimeksi kun niitä pysähdyin katsomaan, oikein ihmettelin miten joistakin on lehdet pudonneet kokonaan, kun taas toiset ovat vielä täydessä, joskin keltaisessa, lehtipeitteessä. Eihän se kerro muusta kuin siitä, etten ole itse läsnä ja tarkkaile ympäristöäni. Se tekee minut jotenkin surulliseksi, joten lienee syytä skarpata asian suhteen.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jenny K kommentistasi ja lämpimästi tervetuloa myös lukijaksi :) Oi, missä päin Suomea lehdet ovat sinnitelleet puiden oksilla vielä marraskuussa? Täällä varisivat jo syysmyrskyjen alkaessa, viime kuun puolella :/ Tuo taitaisi tehdä jokaiselle hyvää - huomioida ympäristöään, mutta itsekin välillä samaan sorrun. Arjen kiire / kiire arjessa sulkee silmät. Pitäisi siis itsekin pysähtyä ja havainnoida valppaammin!

    VastaaPoista

Jokainen ajatus on tärkeä ♥