Ääneenlausumattomia keskeneräisyyksiä

Kirjoitan kauniilta kuulostavia, tärkeitä, merkitseviä sanoja sinne tänne. Viime aikoina ehkä eniten kuitenkin mieleeni. Niitä löytyy ääneenlausumattomien ajatuksieni lisäksi huolella tehtyjen muistiinpanojeni lomasta, kalenterin suttuisilta sivuilta, kirjojen kuluneista takakansista, mainoslehtisten rypistyneiden otsikoiden lomasta ja ties mistä. 

 Minulla on lukemattoman monia kauniita sanoja, lauseita ja kertomuksia sisälläni, mutta ne tuntuvat takertuvan ajatuksiini. Ne jäävät kielen päälle pyörimään, eivätkä suostu kasvamaan minusta ulos. Ja jokainen päivä huomaan kaipaavani kirjoittamista aina vain enemmän. Kaipaan sanoja, kirjainjonoja, joilla on merkitys. Merkitys minulle ja maailmalle ympärilläni.


Pelkään jääväni tällaiseksi, itselleni liian keskeneräiseksi. Sellaiseksi naiseksi, joka kantaa sanomattomia, keskeneräisiä sanoja sydämessään vain unohtaakseen ne lopulta itsekin kokonaan.

7 kommenttia:

 1. Tiedätkö, minusta ihmisessä kauneinta on juuri keskeneräisyys. Se pieni hiomaton särmä, josta voi löytää kaikki sateenkaaren värit, jos katsoo oikein tarkasti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos uudesta näkökulmasta <3 Toisissa on helppoa nähdä keskeneräisyyden kauneus, mutta itsessä sitä on vaikea mieltää hyveeksi tai ylipäätään miksikään positiiviseksi piirteeksi..

   Poista
 2. Kultaista sydäntä on raskas kantaa yksin...

  VastaaPoista
 3. Kiitos vierailusta blogissani ja kiitos myös fb-ryhmän vinkistä, mutta kun sellaista ei löydy :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en sellaista löytänyt fb:stä....

   Poista
  2. Voi hitsiläinen, en tiedä miksei ryhmä ole löytynyt haun kautta :( Pahoittelut siitä! Tässä suora linkki - toivottavasti saamme uusia ryhmäläisiä :)

   https://www.facebook.com/groups/RaumanSeudunBloggaajat/

   Poista

Jokainen ajatus on tärkeä ♥