Arki (on juhla)

Tänään heräsin liian myöhään. Tai ainakin myöhempään kuin vielä eilen (ja joka ilta) suunnittelin. Tarkoitukseni oli nimittäin olla jo polkemassa töihin silloin, kun yhä kuitenkin näin unikuvia verkkokalvoillani. 

 Töissä minua hymyilytti, kun opettaja kirjoitti sähköpostissaan lähtevänsä poikansa häihin viikonloppuna. Toivotin tuolle tuntemattomalle pojalle onnea! Ja se onnentoivotus tuli suoraan sydämestä! 

Lounaaksi söin itsetehtyä kasvissosekeittoa, mikä oli niin oranssia, että pelkään pienesti huomenna muistuttavani appelsiinia... Kun olin juonut päivän kolmannen kahvimukilliseni, totesin vierustoverilleni, että pian tärisen niin, että koko pöytärivi huojuu. Tai vähintäänkin hypin seinille. (En hyppinyt, mutta päätin varmuuden vuoksi jättää seuraavan kofeiiniannostuksen huomiselle...)

Työpäivän jälkeen minua vastassa odotti Silmu auton takapenkillä turvavöihin köytettynä. Se oli suloisin näky hetkeen! Toiselle oli tullut kova ikävä ♥  Kotimatkan jälkeen kippistin vielä pillimehuni kanssa äidin juhlapäivän kunniaksi kahvilan helteisellä sisäpihalla ja suljin silmät, jotta muistaisin tuon nimenomaisen hetken vielä pitkään.


Tämä keskiviikko oli pakahduttavan ihana!

2 kommenttia:

  1. Ihana päivä ja vielä ihanampi nainen <3 :´)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis, mutta ihanin olet sinä ♥

      Poista

Jokainen ajatus on tärkeä ♥