Huuda!

110815

On vaikea edes yrittää kuvailla sitä epätodelliselta tuntuvaa tunnetta, kun paikan- ja ajantaju katoaa täydellisesti. Samalla olet kuitenkin enemmän läsnä kuin koskaan aiemmin. (Carpe diem - tartu hetkeen!) Olen varma, että tuo elokuinen tiistai-ilta ja Haloo Helsingin keikka muutti hieman minua. Uskon, että se muutti myös monia muita, jotka olivat osallisena tuossa samaisessa taianomaisessa tunnelmassa.

Huuda, huuda ilosta
huuda, huuda vapaudesta ja 
huuda, huuda onnesta 
Haloo Helsinki

Ja me huusimme äänemme käheiksi, kurkkumme kipeiksi ja jalkamme tunnottomiksi. 

2 kommenttia:

  1. Ai että! <3 En osaa nimetä suosikki bändejäni juurikaan, sanon aina kaikille että kuuntelen vaan yksittäisiä piisejä, jotka syystä tai toisesta kolahtaa. Mut Haloo Helsingissä on Jotain. Oon pariin kertaan nähny livenä ja pystyn hyvin kuvittelemaan minkälaisesta tunnelmasta puhut. Huuda ja pus <3 Niin ja hieno kuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään oikein osaa luetella niitä "kaikista lemppareimpia" bändejä, koska tykkään niin monista ja riippuu tosi paljon fiiliksestä, melodiasta ja lyriikoista! Eli melkein jopa mahdotonta valita yhtä parasta tai edes top3:sta.. :D Mutta siis joo, HH:n keikkafiilis oli kyllä kertakaikkisen huippu! Tahdon ehdottomasti päästä tauon jälkeen uudelleen :') Hih, kiitos ja puspus <3

      Poista

Jokainen ajatus on tärkeä ♥