Tämän jälkeen ei enää koskaan ikinä


Viimeisinä päivinä olen istunut tiiviisti neljän seinän sisällä ja tuijottanut lähes puolet vuorokauden tunneista tietokoneen valkoisena hehkuvaa näyttöä. Hiukset päälalle nostetulla sotkuisella nutturulla. Täysin ilman meikkiä. Rönttyisissä ja ylisuurissa vaatteissa...

Ajoittain olen ollut lievästi turhautunut. Välillä hurjan motivoitunut. Sitten hieman kiukkuillut. Jonka jälkeen taas jatkanut sinnikkäästi eteenpäin. Ja aion jatkaa niin kauan, kunnes tulee se hetki, että kirjoitan sen kuuluisan viimeisen pisteen. Sitten saa tämä kupla (joka myös opinnäytetyönä tunnetaan) vihdoin puhjeta. 

Tiedän kuitenkin jo nyt, että tämän jälkeen ajattelen tätä kaikkea varmasti erityisellä lämmöllä (ja itsepetoksella). Silloin minut saa kiskoa takaisin todellisuuteen, sillä lupaan ja vannon:
  tämän jälkeen ei enää koskaan ikinä. 

2 kommenttia:

  1. Opinnäytetyötä on ollut hieman liikkeellä, hah :) Hyvin se menee ja suuret tsempit, sekä motivaatiorutistukset sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanan tsemppaavasta kommentistasi! Ja vastaavasti toki toivottelen sullekin hurjan paljon motivaatiota omaan projektiisi! :')

      Poista

Jokainen ajatus on tärkeä ♥