Herätä minut!

Herätä minut horroksesta
Estä minua uppoamasta
Herra Ylppö & Ihmiset


Opettelen yhä omaksumaan erilaista arkea. Arkea, jossa suorittaminen on täysin vieras määre. Suorittamisen tilalle on asettunut väsymys. Väsymys, joka pahimmillaan saa olon koko päiväksi vapisevaksi, heikoksi ja hauraaksi. Se kehrää rintakehän päällä saaden hengityksen tuntumaan raskaalta ja jäsenet kohmeisilta. Ajatus harhailee ja on vaikea pysähtyä.

Väsymyksestä huolimatta viimeisiin viikkoihini on sisältynyt kuitenkin niin monen monta puhdasta onnen ja ilon hetkeä, kuten lautapeli-ja leffailtaa hyvässä seurassa, teetä ja sympatiaa ystävien parissa sekä paljon muuta merkityksellistä. Jaettuja iloja ja suruja sekä aitoa läsnäoloa ♥ 

10 kommenttia:

 1. I hope better for you! your picture is beautiful!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Jens! So nice comment again :') I hope all the best for you too!

   Poista
 2. Suorittaminen aiheuttaa väsyä ja kaipaa vastapainokseen lepoa ja rauhaa. Talven pimeä vielä väsymystä tahtoo korostaa. Ja tämä on osa elämää, että välillä pitää hengähtää. Ehkä hieman pitempään mitä on ajatellut tai mihin on tottunut.

  Joten ole huoleti. Laske pääsi rauhaansa, lepää hetki lennostasi ja anna maailman mennä teitään. On sinun aikasi ottaa aikaa itsellesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä pitää tosiaan hengähtää - mutta miten vaikeaa se onkaan! Kun on tottunut vuodesta toiseen suorittamaan ja suoriutumaan, on tällainen ei-pakotettu oleminen välillä lähes tuskaa :/ Mutta hetken jos toisenkin palautuminen ottaa, tarvitaan vain kärsivällisyyttä (jota mulla ei useinkaan ole, varsinkaan itseäni kohtaan, heh)...

   Kiitos jälleen kommentistasi :') Iloa päivääsi. Hymyä ja onnistumisen kokemuksia!

   Poista
 3. Väsymys on tuttu vieras. Toisinaan ihanan rauhoittava, mutta enimmäkseen aivan kamala. Taideterapeuttini on monta kertaa kehoittanut kuuntelemaan väsymystä; silloin on levättävä, kun ei muuhun kykene. Se on paras neuvo, minkä olen siihen asiaan saanut. Kuuntele. Anna sen asettua kodiksi. Se menee kyllä pois, kun on sen aika.

  Voimia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun jaoit saamasi neuvon kanssani! Niin kovin yksinkertaisen kuuloista, mutta käytännössä hurjan vaikeaa. On vaikea hyväksyä sitä, että on ihan hurjan väsynyt. Mutta pitää tosiaan vain antaa väsymyksen olla, asettua toviksi ja luottaa myös siihen, että se joskus taas hiipuu pois.

   Sanasi merkitsevät paljon ♥ Sinulle myös!

   Poista
  2. Komppaan! Tietäen jotakin mitä oot viimeaikoina uurastanu, ei oo kyllä mikään ihme että väsyttää. Mut nyt vähän pienempää vaihdetta ja itsensä kuuntelua. Voimia ihanuus <3

   Poista
  3. Kiitos paljon ihana Tiu ♥ Nyt tosiaan pitää hieman tietoisemmin yrittää rauhoittua ja kuunnella omaa jaksamista, niin eiköhän se siitä vähitellen :) Voimia sinnekin paljosti!

   Poista
 4. Kannattaa olla itselleen armollinen. Kun voimat palaavat, jaksaa taas enemmän kuin nyt uskookaan. Toivottavasti lisääntyvä valo antaa voimaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninnu tsemppaavasta ja toivoa luovasta kommentistasi! Toivotaan tosiaan, että lähestyvä kevät ja lisääntyvä valo auttavat uupumuksen selättämisessä :')

   Poista

Jokainen ajatus on tärkeä ♥