Viisivuotias

Silmu täytti eilen viisi vuotta   Yllä olevassa kuvassa Silmu on 12 viikkoinen juuri kotiutunut rääpäle. Korvat ja tassut olivat suhteettoman suuret ja häntä ohut kuin rotalla. Menoa ja meininkiä riitti lähes riesaksi asti! Sylissä ei viihdytty, paitsi silloin kun väsy yllätti äkillisesti kesken leikkien. Öisin oli hauska herättää ihmisemo nuolemala hiuksia ja teroittamalla kynsiä runkopatjaan. (Nämä hauskuudet tosin olivat varsin yksipuolista huvia, kuten arvata saattaa.)

Nykyisin tämä karvakaveri on rauhoittunut huomattavasti ja tullut aiempaa sosiaalisemmaksi tyypiksi. Koirat ovat kavereita, mutta toiset kissat suurta hämmennystä aiheuttava vieras eliölaji. Silmu myös käyttäytyy herrasmiesmäisesti erityisesti naisihmisiä kohtaan. Mikään social butterfly hän ei kuitenkaan ole, eikä syliin tulla kuin silloin kuin allekirjoittaneella olisi kiire töihin (koskas muuten muka?) 

Silmu rakastaa pahvilaatikoita (mitä isompi, sen parempi), vanhoja kauhtuneita villaisia vaatteita (mitä huonommassa kunnossa, sitä mieluisempia), valjailla ulkoilemista kesäisin ja herkuttelua (vain parasta laatua, totta kai!). 

Vaikea (ellei mahdoton) olisi kuvitella elämää ilman tätä kaveria. Toivonkin siis lukuisia yhteisiä lisävuosia ja hauskoja muistoja tämän karvaisen ystäväiseni seurassa. 

Kissat  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen ajatus on tärkeä ♥