2017

Tällä postauksella on monta merkkipaalua, sillä se on ensimmäinen julkaisemani kirjoitus vuonna 2017, mutta jo 101. koko blogin nelivuotisen historian aikana! Kyllä, luit oikein: blogini täyttää tammikuussa myös neljä vuotta. Uskomatonta, mutta totta!


Aloitin julkisen kirjoittamisen epävarmoin mielin ja haparoivin askelin. Hieman jopa häpeillen ja ujostellen. Sisälläni kupli kuitenkin malttamaton innostus päästä jakamaan ajatuksiani, ottamiani kuvia ja luoda tästä blogista eräänlainen onnellisuuspäiväkirja itselleni, mutta myös muille. Paikka, josta saa hyvää mieltä, uusia ajatuksia ja ideoita. Inspiraatiota. Tärkeintä minulle kuitenkin oli (ja on yhä) saada toteuttaa itseäni, päästä luomaan uutta ja jakaa kokemani kauniit, voimaannuttavat sekä merkitykselliset hetket. 

Viimeisen neljän vuoden aikana olen vähitellen alkanut löytää oman tyylini kirjoittaa ja kuvata. Nykyään uskon enemmän itseeni ja siihen, mitä täällä blogin puolella julkaisen. Tiedostan paremmin, mihin olen ryhtynyt ja myös sen, mihin vedän rajan. Tavoitteenani on jatkossakin kehittyä sisällön tuottamisessa ja suunnata blogin sisältöä entistäkin enemmän omanlaisekseni. Yritän tulevana vuonna löytää jälleen sen saman intohimon kirjoittamiseen, kuin mikä blogin alkuaikoina sisälläni kipinöi. Keskittyä siihen, mikä on itselleni tärkeintä: luoda, jakaa ajatuksia ja kehittyä kuvaajana. Unohtaa parhaani mukaan liian suorittamisen ja nauttia siitä mitä teen. Olla rohkeammin oma itseni.

Ihanaa alkanutta uutta vuotta jokaiselle blogini lukijalle 
Tehdään yhdessä vuodesta 2017 ikimuistoinen!

4 kommenttia:

 1. Lämpöiset onnittelut nelivuotiaalle! Sinulla on hurmaava blogi ja herkän puhutteleva kirjoitustyyli. Ihanaa kuulla, että sisälläsi kipinöi, anna roihuta vain ja nauti! Onnenoloa ja rohkeita askelia♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan hurjan paljon ihana Hannah ♥ Huippua saada noin kivaa palautetta, se motivoi jatkamaan :') Ps. Mäkin tykkään sun blogista, se on elämänmakuinen ja aito! Hurmaava, kuten sinäkin!

   Poista
 2. Onnea sulle ja blogille ♥ Tykkään niin paljon! Halit!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, et tiedäkään kuinka paljon tämä lämmitti sydäntäni! Kiitos, olet ♥

   Poista

Jokainen ajatus on tärkeä ♥